Osvetljenje

 

Kontrola osvetljenja

U zavisnosti od tipologije rasvete moguća je različita kontrola putem jednog klika na smart telefonu ili nekom sličnom uređaju. Upaliti ugasit, svetlo, i, regulacija intenziteta ili promena boje osvetljenja RGB rasvete radi postizanja određene atmosfere dok boravite u prostoriji ili dok ste odsutni. Kontrola osvetljenja može biti podržana senzorima za efikasnost koji omogućavaju uštedu troškova energije kao i stvaranja prijatnog ambijenta u objektu.

 

Kontrola roletni

Kontrolišite osvetljenje putem električnih roletni, tendi, venecijanera ili draperija. Vrlo jednostavnom i praktičnom opcijom otvaranja i zatvaranja električnim putem regulišite komfort i vašu privatnost, otvorite roletne radi uživanja u panorami ili sa ciljem uštede energije. Koristeći web aplikaciju NOESIS BRAIN dobija se mogućnost kontrole dok ste kod kuće ili dok ste odsutni.

 

Koristeći ove opcije u mogućnostite ste da kreirate savršen ambijent za svaki događaj koji planirate u vašoj pametnoj kući, ili bilo kojem drugom pametnom objektu u skladu sa namenom: salon, prodavnica, konferencijske prostorije, itd.

Kada se govori o energetskoj efikasnosti u mogućnosti ste da stvorite scenarije koji će autoamtski podesiti osvetljenje za vaš pametni objekat, koristeći opcije za osvetljenje i roletne u skladu sa vremenskim prilikama i spoljnom temperaturom.