Obezbeđenje

 

Video nadzor

Opremiti stambenu jedinicu, lokal ili poslovni prostor sa video kamerama koje imaju IP adresu daje mogućnost kontrole sa mesta gde god da se u svetu nalazite. NOESIS BRAIN putem web aplikacije nudi daljinsku kontrolu unutrašnjih ili spoljašnjih kamera sa bilo kod smart telefona, tableta ili kompjutera.

 

Precizni sensori alarmnog sistema osim sigurnosti mogu doprineti energetskoj efikasnosti objekta koji u svakom trenutku prati životne navike svojih korisnika. Oni mogu da uštede troškove dok kreiraju  opuštajući i comforan ambijent. U zavisnosti od tipologije, mogu da kontrolišu sigurnost, osvetljenje, temperaturu i vlažnost vazduha.

 

Pristup i alarmi

Alarmni sistem je važan aspekat u upravljanju inteligentnim objektom i bezbednost ne treba da pristaje na kompromise. Alarmnim ekranom za praćenje se kontroliše putem web aplikacije NOESIS BRAIN na vasem smart telefonu. U slučaju nedozvoljenog pristupa ili anomalije u funkcionisanju sistema korisnik dobija obaveštenje putem sms/emaila ili u obliku telefonskog poziva da je bezbednost na posedu ugrožena.

Sa kombinacijom video nadzora i drugih opcija za bezbednost bićete u mogućnosti da upravljate sa pristupom i obezbeđenjem vaše pametne kuće, takođe ćete biti u mogućnosti da li su ulazi zaključani daljinskim putem.