Multimedija

 

Putem sistema multi audio room možemo puštati muziku u različitim zonama objekta. Ekstremno vodimo računa o muzičkim detaljima i teksturama, tako da putem NOESIS BRAIN servera korisnici mogu kontrolisati sve parametre, uživati u Hi-Fi verziji svojih omiljenih sadržaja izborom iz digitalne arhive, audio diskova ili internet. Naša platforma omogućava totalno HD audio iskustvo.

 

Video

Uz NOESIS BRAIN media rešenje sve što je potrebno za gledanje video snimaka vam je na raspolaganju uz vašu kontrolu. Iskustite video rezoluciji visokog kvaliteta praćenu visoko kvalitetnim zvukom, mogu se pregledati sadržaji kablovskog operatera, Apple TV, SKY, DVD, Sony Play Station, i mnogi drugi na svakom televizoru. Sa NOISES BRAIN kućnim automatskim rešenjima, jednostavno je za svakog u porodici da pristupi i prikaže video snimke svuda u pametnom stanu.

 

Mobilna audio-video rešenja

Gde se određena rešenja ne uklapaju estetski ili prostorno, dobrodošli su automatski sistemi. Naš Domotech dizajnerski tim je na raspolaganju da ispuni sve zahteve klijentima koji imaju potrebe za standardnim, fleksibilnim ili personalizovanim automatizacijama. Različiti audio/video sistemi, standardni ili personalizovani za različite potrebe i različite tipove objekta i ozvučenja se mogu integtrisati sa NOISES BRAIN upravljačkim sistemom.

Kada se govori o audio reprodukciju, ne može nas zadovoljiti ništa osim čiste perfekcije.